Välkommen till det personliga städbolaget

Vad är viktigast att tänka på när du väljer städbolag?

Att du får en pålitlig leverantör med korta beslutsvägar, personlig service eller ett högt kvalitetstänkande? Av erfarenhet vet vi att alla dessa faktorer är lika viktiga i valet av städleverantör.

Allt inom städning och fönsterputs

OKH STÄD är ett fullservicebolag inom städning och fönsterputs. Företaget grundades 2005 av Thomas Svensson som fortfarande är vd. Vi har sedan starten vuxit stadigt varje år och vår lönsamhet är god. Omsättningen år 2018 var 21,5 miljoner kronor och antalet anställda är i dag cirka 55 personer. Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund och Kommunalarbetarförbundet samt medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Vi sponsrar idrotten

Kanske är vi på OKH STÄD lite idrottstokiga? Det är i sådana fall inte så konstigt. Vi älskar idrott och vår vd Thomas har till och med en bakgrund som squash-spelare på landslagsnivå. I dag sponsrar vi bland annat Enebybergs IF, Danderyds SK, SDE-Hockey, Göta Traneberg Hockey och Svenska Squashförbundet. Det känns bra att kunna bidra till idrotten på det här sättet.

Vänföretag till Stadsmissionen

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla.

Vi städar, du kopplar av!

OKH Städ  © 2019. All rights reserved. | Producerad av Webbyrån Konsulterna